24 Şubat 2010 Çarşamba

never today,but maybe in the future..-1-

Lacoste yazıyor diye dümdüz penyelerle çok şık oldum sanılası duygulara bir süredir ve hala anlam verememenin ötesinde gıcık oluyorum da denilebilir..Aaamaa bu asla lacoste giymem anlamına gelmiyor(kişiliksiz penye giymem anlamına da..)...Tenis oynarken giyerim mesela:)

Yani kısacası "asla, asla deme!"...

Bazen şu anda anlam veremediğimiz ya da nefret ettiğimiz ya da sadece hoşlanmadığımız belkide gıcık olduğumuz şeyler bir zaman sonra hoşlandığımız, bayıldığımız ve hatta kopamadığımız anlamlara bürünebiliyorlar.

Aynı durumu yaşayanlar vardır elbet benden başka.Ama ben asla asla demeyenlerdenim gerçekten.Özgür ruh bu olsa gerek..değişkenlik olumlu bir kavram, yenilikçilik:bazen saçma sapan olma pahasına..

Hatırlıyorum da 90'ların ikinci yarısı ve 2000'lerin başında her moda dergisinin röportaj sayfalarında "asla giymeyeceğiniz şey:" sorgusu "ayy iğrenç vatkalaarrr" cevabı ile özdeşikti.

2010 ise "vatkasız çıkmam abi" yılına döndü.Hem de öyle ceketin içi kesmiyor, gözüne gözüne dışarıda vatkalar, allı pullu, dantelli ,tüylü...

Demekk ki neymiş?

YAŞASIN!! NEVER SAY,NEVER!

1 yorum:

Matissera dedi ki...

vayyyy esoşum neler neler döktürmüşssün kesinlikle sana katılıyorum, "assllaaa bunu giymem" dememeli kimse...değişim güzel şey ;)