16 Temmuz 2011 Cumartesi

Abla olmak..


    Ben küçükken, gerçek bebek gibi oyuncak bebek modası vardı. Ama ben barbielerle ilgilenirdim çünki benim gerçek bir bebeğim vardı..Annemden izni koparınca doyasıya kucakladığım, öptüğüm dünyanın en sevimli bebeği..Ne çabuk büyüyor! diye hayretler içinde kaldığımdan durup durup sarılır, öperdim; "bu halini çok yakında göremiycem" diye üzülürdüm :) 
    O bebek,  en iyi arkadaşım, kardeşim. :) Ve onu çooook seviyorum.
     Seneler önce ben daha okuma yazma bilmezken, bir telgraf geldi İzmir'den..Anneannem taktı gözlüğünü okumak için. Abim elinden çekti heyecanla "ben biliyorum artık okumayı" diye..Telgraf babamdandı..Diyordu ki "çocuklarım sizi çok özledim,bir kız kardeşiniz oldu,hazırlanın artık eve dönüyorsunuz, sizi almaya gelicem.." Eski yaylı sedirin üzerinde sevinçten nasıl zıpladığımızı hiiç unutmam, büyük heyecandı..Abla olmuştum :)
     O gün bugün gibi aklımda, iyi ki doğdun Mati , doğum günün kutlu olsun, yeni yaşın şu anda tahmin bile edemeyeceğin güzellikte günlerden oluşsun :) <3

9 yorum:

Matissera dedi ki...

Esoşummmm, yeni gördüüümmm yazınıı, çok duygulandımmm canım benim, ne güzel yazmışsın! iyi ki benim de sizler gibi bir ailem var, ben de seni çook seviyorum ^_^

deniz saatçioğlu dedi ki...

Aaaa ne güzel böyle arka arkaya doğumgünleriniz Esin' cim, kardeşininki de kutlu olsun.

ben de bir abla olarak, kardeş sevgisini çok iyi bilirim, herhalde evlat sevgisinden sonra en yoğun sevgi.. Ne şanslıyız bak, tadabildiğimiz için.

Öpüyorum seni, güzel yorumların için de teşekkür ediyorum ayrıca

www.denizsaatcioglu.blogspot.com

inanirsakolurbence dedi ki...

Birlikte nice mutlu yıllara...Ne hoş yazmışsın.

Fashion Confessions of a Mommy dedi ki...

Merhaba,
Beni bulduguna cok sevindim. Izmir'li blogger bulmak cok hosuma gidiyor. Ben'de Izmirli'yim. Ozel Turk mezunu. Ama universite'yi burada (ABD) okudum.
Cok guzel yazmisin. Bende ablayim ve aramiz 10 yas ve ben de anne gibi bakardim ona. Simdi cok sansliyim kardesim burada ayni sehirde yasiyor.
Sevgilerle,
Defne.
http://fashiondivamommy.blogspot.com

Unknown dedi ki...

benim de ablam var, benden biraz uzakta ama olsun... hemen hergün telefonlaşıyoruz.... kardeş sevgisi, can'dır....

coco-jelly dedi ki...

canım biraz geç oldu ama önce senin geçmiş doğum günün sorada matininkini kutluyorum!nice sağlıklı mutlu yıllara..ve ablalar candır.bizimde aramızda 10 yaş var o olmasa napardım düşüncesi bile kötü sevgiler...

civciv dedi ki...

cok güzel yazmissin canimcim :)

benim maalesef kardesim yok, oysa cokkkk isterdimmm *___*

harika bir duygu olsa gerek...


sevgilerimi gönderiyorum
civciv

Unknown dedi ki...

Tatlım ben ancak görebiliyorum Mati'ciğimin de doğumgünü kutlu olsun. Benim ikizim olmasına rağmen aradaki 5 dk bizde de abla kardeşlik yaratıyor ve bir kardeşin ne kadar değerli olduğunu çok çok iyi bilirim. İnsan çocuğu olmadan anlayamaz tabi ama çocuğu olsa da ancak bu kadar sever herhalde. Hep birlikte ve mutlu olun güzelim :)


http://betwinus.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

abla olmak zor , ikizin olması zor..şaka gercekten çok keyifli ve eğlenceli ...
sevgiler
http://habinos.blogspot.com/