26 Eylül 2011 Pazartesi

Yine, yeni ralli heyecanı..

Ege Otomobil Sporları Kulübünün 29-30 Ekim tarihlerinde mahalli olarak düzenleyeceği Cumhuriyet Rallisi'ne Aydın'ın Nazilli İlçesi'nin İsabeyli beldesi ev sahipliği yapacak. 

29 Ekim Cumartesi günü İsabeyli'de yapılacak Teknik Kontrol'un ardından rallinin start töreni saat 17:00 de yapılacak. Pazar günü ise yarışın ilk özel etabının startı saat 9:00 da verilecek. Yarışmaya katılacak pilotların konaklaması İsabeyli Belediyesi tarafından karşılanacak.

İsabeyli, Demirhan, Atça arasındaki 29 kilometrelik parkurun üç kez geçileceği rallinin toplam uzunluğu 87 kilometre, toprak özel etap uzunluğu ise 18 kilometre olacak. Cumhuriyet Rallisi 3 ayrı sınıfta sprint bir yarış olarak yapılacak ve sınıflarında ilk üçe girenlere ödül olarak Cumhuriyet Altını verilecek.

             


Tabii ki katılıyorum :)




3 yorum:

Matissera dedi ki...

ay seni yirimmm, güzeller güzeli copilotum :))

LILA MOONLIGHT dedi ki...

Hosgeldin, postlarina cok ara vermistin. Ne ilginc, rallicisin, resimdeki senmisin? Ben hizdan korktugum icin bana gore degil :) Yarislarda bol sans ve bolca dikkat :) Buyuk kelebek bileklik patrizia pepe diye bir italyan markanin, istanbulda da var, simdi kis renginde olanlari da var ayni modellerin, kolye, kemer, bileklik, bros, ne yazikki tuzlu, ama ben indirimde ve taksitli aldim :))

coco-jelly dedi ki...

aman tanrım ben tam bir f1 ve motor sporları tutkunuyum tatlım rallicimisin resimdeki sen misin çok güzel hep hayranlık duymuşumdur=)